Unieke uitjes

Op zoek naar unieke uitjes om te doen met je team, familie of vrienden (inclusief partners)? Wij bieden uitjes tegen de scherpste prijzen en hebben altijd een activiteit in ons assortiment dat aan al jullie wensen voldoet.


Denk bijvoorbeeld aan een escape room, city game of hilarische quiz. Of kies voor een van onze arrangementen, waarin verschillende losse activiteiten worden gecombineerd. De leukste uitjes zijn bij DoeNederland altijd goed geregeld!


Wij zetten leuke uitjes die je zelf kunt organiseren of juist kunt regelen met behulp van DoeNederland voor je op een rij.

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Unieke uitjes Nederland organiseren

Unieke uitjes in Nederland organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze tips voor het leukste uitje beleef je gegarandeerd een geweldige dag met je partner, vrienden of familie.

Organiseer een zeskamp

Een zeskamp is een uniek teamuitje. Dit is een sportief spel waarbij je in teams tegen elkaar de strijd opneemt in zes verschillende onderdelen. De zeskamp is al jarenlang een veel beoefende behendigheidstest en een test voor het het uithoudingsvermogen.


Organiseer bijvoorbeeld een grote zeskamp in de Achterhoek, op de Veluwe of een ander natuurgebied zoals De Biesbosch of de Sallandse Heuvelrug.

Ga naar de bioscoop

Je kan geen bushokje voorbij lopen of je ziet wel een advertentie voor de nieuwste kaskraker. Lekker achterover leunen in je stoel, een goede film bekijken en een bak popcorn ernaast: naar de bioscoop is wel een van de leukste uitjes om te organiseren!Bezoek een museum

Op zoek naar unieke uitjes en er ook nog iets van opsteken? Regel dan een uitje naar een van de bijzondere musea die Nederland rijk is. Loop bijvoorbeeld onder het wateroppervlak door in Museum Voorlinden, ontdek alles over de geschiedenis van de auto in Automuseum Louwman en krijg een inkijkje in je eigen lichaam in Corpus in Leiden.

Ravotten in een klim- en speelbos

Klimmen, klauteren, van boomstam naar boomstam zwiepen: ben je op zoek naar unieke uitjes en outdoor activiteiten om met je kinderen te doen, dan is een klimbos een goed idee. Zo vind je in de Achterhoek Klimbos Achterhoek: een plek vol verrassingen en avonturen voor jong en oud. Of reis af naar Laren. In Eemnes - vlakbij Laren - ligt namelijk Speelbos 't Laer. Kinderen kunnen zich hier uitleven met zand, water en keien en hutten bouwen.

De leukste activiteiten voor unieke uitjes

DoeNederland is eigenlijk een organisatiebureau die de meest leuke uitjes voor jou organiseert. Je kunt de activiteiten los afnemen, kiezen voor een van de door ons samengestelde arrangementen, maar ook iedere combinatie van verschillende losse onderdelen is mogelijk. Wij beheren alle unieke uitjes namelijk zelf, en zijn daardoor zeer flexibel.


Doe een speurtocht op de step, op de fiets of te voet

Nederland verkennen en daarbij ook nog iets leren? Kies dan voor de stepspeurtocht, fietsspeurtocht of wandelspeurtocht. Bij al deze unieke uitjes krijgen jullie eerst een goede uitleg. Daarna gaan jullie op pad met een kaart met vragen voor onderweg. Beantwoord je deze juist, dan worden jullie beloond met een mooie route.


Of wat dacht je van rijden op een solex? Voor het solex rijden hebben wij verschillende solexen in de verhuur, waarmee jullie op eigen houtje een mooie route door Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven kunnen volgen. Voor de ouderen is een solex absolute nostalgie, maar ook jongeren kunnen niet wachten om op een solex te rijden, omdat het gewoon "vet cool" is.

Volg een workshop

Schilderen of juist culinair bezig zijn? Dat kan met een van onze workshops. Kies bijvoorbeeld voor de workshop Je eigen Bossche bol maken waarbij jullie hartelijk worden ontvangen en aan de slag gaan met je eigen Bossche bol. Daarna mogen jullie deze natuurlijk opeten onder het genot van een kopje koffie of thee.


Doe een dinnergame

Een van de meest unieke uitjes van DoeNederland: een dinnergame! Onder het genot van een driegangen diner, met natuurlijk bier, wijn en fris, doen jullie een spel. Jullie eten de eerste gang, drinken wat en daarna vindt de eerste spelronde plaats. Dan wordt de tweede gang geserveerd en vervolgend wordt de strijd weer voortgezet. Onze populaire dinnergames zijn onder andere de Minute to Win it! Dinner Game, Escape Dinnergame en het Moorddiner. Lekker eten, drinken én een spel spelen: wie wil dat nu niet?

Ontsnap uit een escape room

Een escape room is een spannend groepsuitje waarbij jullie met je partners, je team of een clubje vrienden worden opgesloten in een kamer. Vervolgens moeten jullie binnen een bepaalde tijd uit de kamer proberen te ontsnappen. Bekijk snel het aanbod van al onze spannende escape rooms.

Plan vandaag nog jouw unieke uitje

Heb jij je keuze gemaakt uit onze tips voor unieke uitjes en wil je gaan plannen? Houd dan rekening met de volgende punten, je wilt immers dat alles soepel verloopt:

  • Wat is het doel?
  • Inventariseer wat de mensen graag willen doen
  • Vraag informatie aan over verschillende uitjes
  • Plan een datum
  • Laat de mensen die graag mee willen zich aanmelden. Vergeet niet zowel de voor- als achternaam te noteren
  • Verstuur de uitnodigingen: het moment wijzigen van het uitje kan nu niet meer
  • Zorg voor actuele informatie
  • Stuur een dag van tevoren een reminder

Vind unieke activiteiten bij DoeNederland

Unieke uitjes zijn dus altijd te boeken bij DoeNederland. Neem snel contact met ons op en je ontvangt altijd binnen 24 uur een gepast voorstel.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes