Doe Nederland
Online uitjes
Reset

Online teamuitje: volop keuze bij DoeNederland

Samen lachen en ontspannen en dat ook nog eens geheel coronaproof? Met een online teamuitje organiseren wij voor jullie een digitale beleving mét interactie! Speel met je vrienden of collega’s een van onze online uitjes, waarvan de meeste live begeleid worden door onze eigen quizmasters. Plan het online teamuitje wanneer het je uitkomt en speel vanaf 2 tot wel 1.000 personen!


Voor bedrijven kunnen wij een online bedrijfsuitje zoals een quiz of een spel personaliseren. Zo kun je iets echt unieks aanbieden aan je medewerkers. Wij denken graag met jullie mee voor een online teamuitje op maat. En aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel, ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat en leveren we creatief maatwerk.

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Tips online bedrijfsuitje organiseren

Wil je een online bedrijfsuitje zoals een escape room, pubquiz of dinner game @home organiseren? Dan geven wij jou graag een aantal tips voor de organisatie, zodat het door jou geregelde online teamuitje een gegarandeerd succes wordt: 


1. Nodig iedereen op tijd uit en laat weten van hoe laat tot hoe laat het online teamuitje plaatsvindt.

2. Maak een linkje aan voor het videobellen in bijvoorbeeld Microsoft Teams of Google Meet en communiceer deze alvast naar je team.

3. Ben je met een klein clubje? Klets dan eerst even bij. Met beeldbellen verlopen gesprekken niet altijd even soepel, dus bedenk van tevoren één of meerdere leuke vragen zoals:

  • Wat is het leukste dat je hebt beleefd het afgelopen jaar?
  • Waar ben je het meest trots op van het afgelopen jaar?

4. Tijd voor de activiteit! Denk aan een:


Quiz

Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor de Pubquiz @Home of de 90’s Quiz @Home.


Escape Online: El Dorado

De verborgen gouden stad El Dorado: mythe of waarheid? Los de raadsels en het mysterie op en je komt erachter!

Beleef een gezellige uitje met je vrienden, familie, partner of collega’s met de Online Escape room El Dorado. Maak teams van maximaal 5 personen en ontrafel de geheimen. Zijn er meerdere teams? Speel dan tegen elkaar en achteraf zie je wie het snelste het mysterie heeft opgelost in de ranglijst


Ander spel

Zoals The Battle Room, Party & Co, Ranking your Stars! @Home of Crazy @Home.


Online quiz uitje tip: de 90’s quiz

Een online quiz is altijd een goed idee voor een online teamuitje. Beleef bijvoorbeeld de jaren ‘90 thuis met de 90’s Quiz @Home. Jullie kennis over de jaren ‘90 worden getest door middel van vragenrondes, doe-opdrachten, muziekrondes en clips uit de jaren 90. Natuurlijk zien we je tijdens dit online bedrijfsuitje graag in je 90’s outfit verschijnen.


Online bedrijfsuitje samenstellen

Een compleet verzorgd online bedrijfsuitje stel je samen bij DoeNederland. Voor elke combinatie van leeftijden bieden wij een passend online teamuitje. Wij nemen de volledige organisatie uit handen zodat jij nergens meer naar hoeft om te kijken.


Heb je nog vragen over het online teamuitje dat jij met je collega’s gaat doen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 - 614 89 72 of mail ons.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes