Leuke groepsactiviteiten

Wat zijn nu leuke groepsactiviteiten om te doen met je vriendengroep? Of wat is leuk om te doen met jullie volgende bedrijfsuitje? Het antwoord zal je vast niet verrassen: er is enorm veel te doen! Bij DoeNederland vind je een ruim aanbod aan leuke groepsactiviteiten. Om het kiezen wat gemakkelijker te maken, kun je de activiteiten filteren op locatie, het aantal personen, budget en gelegenheid. Zo zie je een duidelijk overzicht van activiteiten die perfect zijn voor jou en je gezelschap.


Combineer verschillende leuke groepsactiviteiten in één arrangement

Waarom zou je slechts één activiteit gaan doen als je er ook een compleet verzorgde dag van kunt maken? Doe meerdere leuke groepsactiviteiten en sluit de dag uiteindelijk af met een heerlijk diner of een gezellige borrel. Klinkt perfect, niet? Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, heb je bij ons keuze uit diverse kant-en-klare arrangementen waarin we verschillende bijpassende activiteiten combineren, mét of zonder eten. Welk arrangement past het best bij jouw groep?


Meer informatie over onze unieke groepsactiviteiten?

Heb jij je keuze gemaakt uit ons aanbod aan leuke groepsactiviteiten? Of voor een van onze arrangementen? Reserveer dan meteen! Dat doe je heel eenvoudig online. Zo zie je maar, dat het plannen van een leuke dag met een groep heel gemakkelijk gaat. Wil je voordat je reserveert eerst nog wat meer weten over onze activiteiten? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 040 – 231 90 52.

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Je eigen Bossche bol maken
"Zeer gezellige dag gehad. Het personeel bracht de workshop zeer leuk en we hebben ons vermaakt met het maken van onze eigen heerlijke Bosche bol"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke